Van de Fiberalltechnologie (Shenzhen) Co., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

 Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Fiber patchkabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Fiber patchkabel voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank u zeer voor uw uitstekende dienst. Het is een genoegen werkend met u.

—— Arne

Ik ben online Chatten Nu

 Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd

1 2 3 4
 Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd  Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd  Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd  Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd
verkoopbureau Het Bureau van de Fiberallverkoop productielijn Bureaugebied van Onze Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Fiberall
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 2000000-3500000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Van de Fiberalltechnologie (Shenzhen) Co., Ltd was begonnen in 2007 en wij worden gevestigd in Shenzhen China. Aangezien een bedrijf in verwante producten van de vezel de optische techniek in dienst nam, onze hoofdzaken met inbegrip van: onderzoek en ontwikkeling (R&D), productie, marketing; het optische ontwerp van de techniekoplossing; onderhoud, de raadplegende dienst en toebehoren delocalisering.

 

Onze hoofdproducten zijn: Allerlei Vezelplc Splitsers, FBT-Koppelingen, de Assemblage van de Vezelkabel, Flardkoorden, Vezelvlechten, Vezeladapters, Flardcomités, Vezel Optische Zendontvangers, OLT (Optische Lijnterminal), ONU (Optische Netwerkeenheid), FTTx, Materiaal & Toebehoren voor Vezeltest, Installatie, Onderhoud & Reparatie.

 

Met de ervaring van acht jaar in optische vezel, zette Fiberall vrij perfect producten en de dienstsysteem, met rijke de industrieervaring, uitvoerige technologie en het team van uitstekende kwaliteit op, kunnen wij onze klanten OEM & ODM de dienst, tenuitvoerlegging van projecten, onderhoud, en de naverkoopdienst aanbieden en wij hebben capaciteit om aan verschillend vereiste van verschillende klanten zoals verdelers, exploitanten, contractanten en gebruikers enz. te voldoen.

 

Aanhangend de kernwaarden van „Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Efficiency, Flexibiliteit, Mededeling, Wederzijds Voordeel“, en met vertrouwen van alle oude & nieuwe klanten, steun van alle partners en inspanning van ons geheel team, vormde Fiberall geleidelijk aan een bedrijfsmodel van de „dienst aan project, dat op de markt wordt gebaseerd, integreert ontwerp, productie, marketing en de dienst samen“, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van een volledige waaier, een geavanceerd technisch, lage kosten, en een ultra verwachte oplossing voor onze klanten.

Contactgegevens
 Fiberall Technology (Shenzhen) Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Tao

Tel.: 86-755-29526392

Fax: 86-755-29526392

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)